Få et gratis tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facaderenovering af murværk

Trænger din gamle og nedslidte facade til at få pustet nyt liv i sig? Så kan en facaderenovering være med til at gøre underværker og gøre din facade smuk igen, samtidig med at facaden bliver mere vedligeholdelsesfri.

At udføre en facaderenovering er en kompleks opgave, der kræver en dyb forståelse for bygningen og dennes omgivelser.

Det er vigtigt, at man arbejder med de rette materialer og gennemtestede håndværksmæssige løsninger, hvis man både vil sikre at facaden kan modstå vejr, vind og slitage samt holde sig pæn i lang tid.

Vi rådgiver ud fra dine behov til facaderenovering

Med vores 30 års erfaring inden for murerfaget ved vi, at det er vigtigt med en tæt dialog med kunderne og et løbende samarbejde, så vi kan levere det resultat, vores kunder drømmer om – og forventer.

Vi prioriterer vores faglige stolthed og går ikke på kompromis med kvaliteten når vi udfører en facaderenovering.​

At udføre et korrekt stykke arbejde med renovering af din facade er umagen værd. For på den lange sigt sikrer det, at din facade får den længst mulige levetid samtidig med at dit hus får nyt liv.

Få et uforpligtende tilbud på facaderenovering allerede i dag

Uagtet opgavens størrelse løser vi den – ingen opgave er for stor eller lille for os.

Du kan derfor med tryghed kontakte os når du har brug for en erfaren og dygtig fagmand til at udføre facaderenovering på din ejendom i omegnen af Langå og Aarhus.

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud inden du beslutter dig, udformer vi gerne sådan et. Ring til os på telefon: 29 43 95 81 eller send en mail til: mail@oh-murerfirma.dk

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook

Firma & CVR​

OH Murerfirma ApS​

CVR: 35034714

Adresse

Bøgebakken 62, Stevnstrup

8870 Langå

Kontakt os

ohmurer i Langå, Midtjylland, DK på Houzz