Få et gratis tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facadeisolering i Langå, Århus & Randers omegn

Facadeisolering af huset udvendigt

Trænger dit hus til at blive isoleret, er det mest effektivt rent energimæssigt at isolere ydermuren udvendigt. En facadeisolering er således hele 30 % mere effektiv end en indvendig isolering af huset.


Hos OH Murerfirma har vi mange års erfaring med netop udvendig facadeisolering. Og vi kan ved et møde med dig og dit hus se, om denne form for isolering, der samtidig renoverer og forskønner facaden, vil være en fordel – også visuelt.

Facadeisolering er særligt velegnet til 60’er og 70’er huse

Udvendig facadeisolering bruges ofte på nyere huse fra 60’erne og 70’erne, bl.a. fordi de ikke lever op til nutidens standarder for isolering.

En yderligere fordel er, at de gamle ydermure fungerer som varmedepot i fyringssæsonen - og så hjælper de med til at holde boligen kølig om sommeren.

Udvendig facadeisolering stjæler

ikke m2 indvendigt

Tænk også på, at ved en udvendig isolering af facaden tager isoleringen ikke plads indvendigt, og du slipper for besværet med at rydde rummene for møbler, da vi jo netop arbejder uden for.

Få et godt tilbud på facadeisolering

Ønsker du et godt og helt uforpligtende tilbud på udvendig isolering af husets facade, er du meget velkommen til at kontakte os for en indledende snak om muligheder og priser.


Kontakt os på tlf. 29 43 95 81 eller udfyld skemaet på kontaktsiden.

Som byggerådgiver kan vi hjælpe med at beregne, hvor meget du sparer på varmeudgifterne, og hvor hurtigt din investering tjener sig hjem.​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook

Firma & CVR​

OH Murerfirma ApS​

CVR: 35034714

Adresse

Bøgebakken 62, Stevnstrup

8870 Langå

Kontakt os

ohmurer i Langå, Midtjylland, DK på Houzz